"Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma" Eğitimi

17Tem(Tem 17)09:0031(Tem 31)17:00"Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma" Eğitimi

Etkinlik Bilgileri

Odamızca, Üyelerimizin çalışanları ile yeni işe başlayacak kişilere yönelik olarak işletmelerde ön muhasebe, sipariş ve stok takibi konularında, Odamız ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde,
Odamız hizmet binasında hafta içi mesai saatleri dahilinde, 17-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında 72 saatlik “Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma” ile akabinde bu kurstan başarılı olanlara 216 saatlik “Muhasebede Ticari İşlemlerin Kaydı ve Düzenlenmesi” modüllerinde eğitim verilecektir. Eğitim sonunda katılımcılara, Halk Eğitim Merkezi onaylı katılım belgesi verilecektir. Ücretsiz verilecek olan bu eğitimlere kayıt için aşağıdaki linkten 12 Temmuz 2019 tarihine kadar kayıt yapılması gerekmektedir.
Kayıt: www.dto.org.tr/kayit
Bilgilerinize sunulur.
Eğitim Yeri: Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu
Tarih: 17-31 Temmuz 2019 tarihleri arası.

Daha fazla göster

Zaman