Denizli Ticaret Odası (DTO) üyelerine özel İŞ İNGİLİZCESİ VE ALMANCASI eğitimi başlatıyoruz.

         Eğitimimizi, hafta içi 2 gün ve günde 2 ders saati olarak planladık. Ders saatleri 17.00 ila 18.30 arasıdır. 2 ay sürecek kursumuz, toplamda 32 ders saatidir.

        Eğitimin verimliliği için ders gruplarımız maksimum 15’er kişilik olacaktır. Kişi başı 2000 TL olan bu eğitime üyelerimiz 500 TL ödeyeceklerdir.

           KATILABİLMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:

  1. 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 19.00’a kadar kaydolarak online yazılı sınavı doldurmalı ve akabinde Sözlü Mülakat için yönlendirilecek eğitmenle seviye ölçümünü gerçekleştirmelidir.

(Programımızın sizler için daha yararlı ve verimli olması için her üyemizin seviyesine göre gruplara katılması önem arz etmektedir.)

  • Mülakat sonrası başvuranlar dil seviyesine uygun gruplara ayrılarak uygun görülen eğitime davet edilecektir.
  • Eğitim katılım payı olan 500 TL’nin kesin kayıt için katılımcı tarafından yatırılması sonrasında, dersler 25 Nisan 2022 Pazartesi’den itibaren başlatılacaktır.

Bu yeni programımız, iş hayatınızda İngilizce veya Almanca dillerinde yazma ve konuşmada karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelerek iş yaşamında aktif hale gelmenizi, tüm Dünya ile

iş yapabilmenizi ve Denizli’nin dış ticaret kapasitesini arttırmayı amaçlamaktadır. 

İş İngilizcesi ve Almancası Eğitim Programımız,istenilen dilde konuşmanızı geliştirmenin yanı sıra gramer konu anlatımları ile yazım dilinizin de iyileştirilmesine yönelik uygulanacaktır. O nedenle, katılımcılar, “Başlangıç” ve “Orta düzey” gibi farklı düzeylerde gruplara ayrılacaktır.

  • Başvuracakların, DTO üyesi firmaların ortağı, yetkilisi ya da çalışanı olması zorunludur.
  • Eğitim öncesi yapılan sınavlarda yeterli dil seviyesine sahip olmayanlar, kursa kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

İŞ İNGİLİZCESİ VE ALMANCASI

Eğitimimize kaydınızı yaptırmak için: https://bit.ly/dto-ingilizce-almanca