Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi ve 3’üncü Meslek Komitesinin üyeleri, iş yeri ziyaretlerini sürdürüyor.

DTO Meclis Üyelerinden Erol Kaya, Mutlu İnşaat Emlak’ın sahibi Mutlu Başaran ve Anadolu İnşaatçılık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Mehmet Taştan, Demirayak Tekstil, Turizm, İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Mustafa Demirayak başkanlığındaki Denizli Ticaret Odası’nın 3’üncü Meslek Komitesi üyelerinden Özyolcular İnşaat Emlak Otomotiv’in Sahibi Tayyip Yolcu ile birlikte, Timur İnşaat’ın sahibi Mehmet Timur, Tutak İnşaat’ın sahibi Mustafa Kaya, Evmer İnşaat’ın sahibi Rıfat Yıldırım ile Arslan İnşaat’ın sahibi Hamit Arslan, Cihan İnşaat’ın sahibi Cihan Kaya, Ahmet Selvi Tekstil İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Ahmet Selvi ile Has İnşaat’ın sahibi Zeki Kaya’yı ziyaret etti. İşleri ve sektörleriyle ilgili istişarede bulundu.

ÜYELERLE, FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORLAR

Komite Başkanı Demirayak, meslektaşlarını tek tek dinlemek istediklerini ve oda başkanları Uğur Erdoğan’ın önderliğinde yaptıkları bir planlamayla harekete geçtiklerini anlattı. Her fırsatta, birkaç üyeleriyle iş yerlerine kadar giderek bir araya geldiklerini de aktaran Demirayak, “Biz onları, onlar da bizi dinliyorlar. Hem son gelişmelerden hem de istek ve beklentilerinin yanı sıra yönetimimiz ile odamızın etkinlikleri, projeleri ve çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önemli notlar ediniyoruz. Varsa bir sorunları, Başkanımız Sayın Erdoğan’la da paylaşıp en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla ziyarette bulunacağız.” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra meslek komiteleriyle de sık sık biraraya gelen ve üye ziyaretlerini planlayan, yeni proje, fikir ve faaliyetlerinin ayrıntılarını aktaran DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ilk gün söz verdikleri gibi her daim esnaf ve tüccarın yanında olduklarının altını çizdi. Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odamızın Meclis ve Meslek Komitesi üyeleriyle, her an sahada, üyelerimizin yanındayız. Onları dinliyor ve faaliyetlerimizi anlatıyoruz. Böylelikle, yeni fikirler ve projeler de ortaya çıkıyor; onları da hayata geçiriyoruz. İşleri ve ailelerine ayırabilecekleri zamanlarından ödün verip her fırsatta üyelerimizle bir araya gelen komitelerimizin başkanlarıyla üyelerini canı gönülden kutluyor, kolaylıklar diliyorum. Daha güzele ve doğruya, ancak onların bu eşsiz çabaları sayesinde ulaşabiliriz.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DTO MESLEK KOMİTELERİ HER AN SAHADA”