KOSGEB Denizli Müdürlüğü’nden alınan yazıda;

KOSGEB, misyon ve vizyonu kapsamında, KOBİ’ler alanındaki deneyimlerin paylaşılması sürecinde, yurt içi ve yurt dışında çeşitli etkinliklere katılım ve katkı sağlamaktadır. Başkanlığımız, dünyadaki muadil kurumları ile işbirliği içinde eğitim, çalıştay, çalışma ziyareti, karşılıklı iş ziyaretleri ve uzman değişimi gibi programları düzenleyerek, uyguladığı destek modellerini başka ülkelere tanıtmaktadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Macaristan temasları sırasında, KOSGEB ve Macar Muadil Kuruluşu MNKH arasında 09 Ekim 2018 tarihinde Budapeşte de gerçekleştirilen Türkiye-Macaristan İş Forumunda mutabakat zaptı imzalanmıştır.

Mutabakat Zaptının amaçları doğrultusunda Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’in katılımıyla 20 Mart 2019 tarihinde 14:30-16:30 saatleri arasında, Başkanlığımızda Macaristan yatırım ortamı ile ilgili bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik kapsamında; Macaristan’daki ekonomik durum, yatırım ortamı ve imkânları, yabancı yatırımcıya sağlanan destekler, iş insanlarının dikkat etmesi gereken hususlar başlıklarında aktarımlarda bulunulacak olup KOBİ’lere ilişkin katılım teyidinin en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar [email protected] e-posta adreslerine iletilmesi gerekmektedir. denilmektedir.