Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 161’inci yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Aydın Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canbolat’ın yönetimindeki toplantıda, 2024 Yılı Çalışma Programı kapsamında yürütülmesi planlanan destek programları, araştırma ve planlama çalışmaları ile dış kaynaklı fonlara yönelik hazırlık süreçleri değerlendirildi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın da katılım sağladığı Denizli Polis Evi’nde yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan yer aldı.