Bilsemden Haberler

  • 4004 PROJEMİZ TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENMEYE HAK KAZANMIŞTIR.

“Özel Yetenekli Öğrenciler Okuma Çemberleri ile Fen Bilimlerini Öğreniyor.” adlı projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

  • DENİB GENÇ MUCİTLER ARANIYOR İNOVATİF FİKİRLER YARIŞMASI’NDAN ÖDÜLLERİMİZİ ALDIK

DENİB Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’na iki 2.’lik ve bir 1.’likle damgamızı vurduk.Danışman öğretmenlerimiz Bilge YILDIRIMOĞLU ve Ahmet OKUL’a ve sevgili öğrencilerimiz Mustafa Aytekin YILDIRIM-Sude ARAPOĞLU-Elif Öykü ASILTÜRK-Huriye Beyza ÖĞÜNÇ-Zehra Begüm BATMAZ-Defne Naz ENGİN’e teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.Ayrıca Dijital Oyun ve İnovatif Fikir  alanında yarışmaya katılıp finale kalan öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Halil ERKEK’e  de kurumumuzu bu yarışmada en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ederiz.


  • KURUMUMUZDA MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİYLE KEMAN ÇALIŞTAYI YAPILDI.

Okulumuzda bugün Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakiültesi’nden Prof. Dr. Özgül GÖK AKÇAKOYUNLUOĞLU’nu ağırladık. Kendisi keman öğrencilerimizle çok eğlenceli ve verimli bir keman çalıştayı gerçekleştirdi. Ardından Grup Arco ile birlikte hazırlamış oldukları konser çok keyifliydi.Öğrencilerimiz eğlenirken öğrendi. Prof. Dr. Özgül GÖK AKÇAKOYUNLUOĞLU’nu öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.




  • TÜBİTAK 2204-A KATEGORİSİNDE İZMİR BÖLGE FİNALLERİNDE 2 PROJEMİZ DE DERECE ELDE ETTİ

Kuşadası’nda yapılan 55. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na kurumumuzdan katıldığımız 2 projeyle İzmir Bölge Finalleri’nde İkincilik Ödülü-Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılında Anılarla  Cumhuriyet-Danışman Öğretmen Bilge YILDIRIMOĞLU-ELif Nehir ŞAPCI,Mustafa Aytekin YILDIRIM,Ceylin BOZDEMİRÜçüncülük Ödülü-Özel Yetenekli ve Üstün Zekalı Öğrencilerde Beyin Erozyonu ile Çölleşme-Danışman Öğretmen Bilge YILDIRIMOĞLU-Esma Ece TEMEL elde ettik. Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


  • BİR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ DAHA…

TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsünün düzenlemiş olduğu ”Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kutuplarda Bilim” temalı resim yarışmasında Resim bölümü öğrencimiz Ceylin EBCİM Türkiye birincisi olmuştur. Danışman öğretmenimiz Meryem TEMEL ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


  • TÜBİTAK 4006 FUARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 08-09 Aralık 2023 tarihlerinde Fizik Danışmanımız Bilge YILDIRIMOĞLU yürütücülüğünde kurumumuzda 19 projemizle fuarımızı gerçekleştirdik.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 08-09 Aralık 2023 tarihlerinde Fizik Danışmanımız Bilge YILDIRIMOĞLU yürütücülüğünde kurumumuzda 19 projemizle fuarımızı gerçekleştirdik. Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Pamukkale Belediye Başkanı Avni ÖRKi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz ÇAĞLAR, okul müdürleri ve velilerimize fuarımızda bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.