Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği’nin (DİMSİAD) 12. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Denizli Ticaret Odası’na (DTO) yaptı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile sektördeki gelişmeleri görüştü. Başkan Erdoğan, konuk heyete nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek yeni dönemlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Erdoğan, “El birliğiyle üyelerimiz ve sektörümüz için çalışmaya devam edeceğiz. Sektörümüzün gelişmesi için üyelerimize bugüne kadar her türü desteği verdik yine veririz” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi ile dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan beraberindeki heyet, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek yeni döneme dair planlamaları ile projelerini anlattılar. DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi, “Denizli Ticaret Odamızın da eski başkanlarından olan derneğimizin kurucu başkanı Mustafa Mesut Aygören’in ismini yaşatmak adına DİMSİAD Mustafa Mesut Aygören Akademisi’ni kurmak istiyoruz. Ülkemizin değişmez gerçeği olan deprem ile mücadelede ve afet önlemleri konusunda da Denizli’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması noktasında sivil toplum kuruluşlarımıza öncülük etmek, ilgili kurumlar ile hareket etmek düşüncesindeyiz. İnşaat sektöründe daha kaliteli ve güvenli yapılar için nitelikli eleman eksikliğinin giderilmesi gerekiyor. Bu konuda Denizli Ticaret Odamız ile, kurslar ve projeler üretmenin önemli olduğuna inanıyoruz. Bugüne kadarki ilginiz, destekleriniz ile olumlu ve yapıcı yaklaşımınız için ve özellikle her zamanki bizi kucaklayan, candan ve samimi misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. İş birliğimizin yeni dönemde de süreceğine olan inancımızla üyelerimize olan katkınızın artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

DİMSİAD BAŞKANI ÇERÇİ İLE YÖNETİMİNİ KUTLADI

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ise DİMSİAD Başkanı Çerçi ile beraberindeki heyete, sektöre ve Denizli’ye katkı sağlayacak her türlü projeye destek vereceklerini söyleyerek nezaketlerinden dolayı teşekkür etti, yeni dönemde başarılar diledi; “Denizli’miz ve sektörlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunun için kentimizdeki diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum kurulularıyla da sürekli iletişim halindeyiz. El birliğiyle çok güzel işlere imza atıyoruz. Sektörümüzü, faaliyetlerimizi ve iş birliği alanlarımızı istişare etme imkânı yakaladık. Verimli bir görüşme oldu. Teşekkür ederim” diye konuştu.