Denizli Ticaret Odası (DTO), geleneksel hale getirdiği ramazan ayının ilk günündeki iftarını bu yıl da gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar çadırında halka açık büyük bir organizasyonda üyeleri ve vatandaşlarla aynı sofrada oruçlarını açmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Bu özel ve güzel geleneğimiz, şehrimizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmenin yanında kamu kurum ve kuruluşları olarak sosyal sorumluluk bilincimizin de nişanesidir” dedi.

DTO’nun iftar yemeğine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Değirmenci, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Sağdıç, Denizli İl Jandarma Komutanı J. Alb. Albay Hıdır Ayçiçek, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile DTO Yönetim Kurulu üyeleri ve DTO Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: DENİZLİLİLER, BİRLİKTE KAZANIYOR VE HERKESLE PAYLAŞIYORLAR

İftar sonrasında organizasyonu takip eden basın mensuplarının röportaj talebini geri çevirmeyen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Başkan Erdoğan, “Denizli’nin en büyük özelliği, birlikte çalışıp kazanması ve bunu herkesle paylaşmasıdır. Ramazanın en güzel özelliklerinden biri ise hayır ayı olmasıdır. Bu ayda insanımızla beraber olmak ve kaynaşmak çok değerli. Denizli Ticaret Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz ramazan ayının ilk günündeki iftar yemeğimizde halkımızla bir arada olduk. 5 bin kişi ile birden iftar açmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ramazan ayı bolluk, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olsun. Sizler de bizi yalnız bırakmadınız; sizlere de teşekkür ederiz. Sizlerin aracılığıyla halkımızın ramazan ayını kutluyorum” dedi.

BAŞKAN ZOLAN: ÇADIRDAKİ İLK İFTAR YEMEĞİMİZ DTO’DAN

Aynı iftar sofrasında Denizlililerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Ramazan ayının ilk gününde, birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte orucumuzu açmanın verdiği manevi huzuru ve sevinci yaşıyoruz. Bu vesileyle, her yıl ramazanın ilk gününde verdikleri bu iftar için Denizli Ticaret Odası’na, üyelerine ve Uğur Başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.