DTO’NUN E-TİCARET VE E-İHRACAT KONFERANSI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yapay zekâ destekli yenilikçi bir konseptle hayata geçirilen Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) önderliğinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.   

Denizli Anemon Otel’deki interaktif etkinlikte, iş dünyasının ve sektörün birbirinden değerli isimleri konuşmacı olarak yer aldı.

KIZILTAN: DENİZLİ VE TÜRKİYE’NİN İHRACATINI ARTIRMAK İSTİYORUZ

Konferansın açış konuşmasını yapan Oniki’nin Kurucu Ortağı ve CEO’su Ziya Kızıltan, Denizli’de iş dünyası ile ikinci kez birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kızıltan, “Ticaretin ve ihracatın başkentlerinden biri olan Denizli’de bugün, e-ticaret ve e-ihracatımızı nasıl büyütebiliriz, bu topraklara nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz diye kafa yoracağız. En büyük amacımız, Denizli ve Türkiye’ye en büyük katkı olan ihracatı artırmak. Sizlere hayatınız boyunca yaşadığınız yaşayacağınız en verimli ve en keyifli etkinlik deneyimini tattırmak istiyoruz. Bu etkinliği ikinci kez Denizli’de yapmamıza vesile olan Ticaret Odası Başkanımız, Başkan Vekilimiz ile ekibine ve desteklerini esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.    

KARTAY: DENİZLİ’NİN MARKA KENT OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkan Vekili Melek Sözkesen Kartay ise konuşmasında büyük ilgi gören önemli bir etkinliğe liderlik etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. DTO olarak Denizli ekonomisi, şehrin ve sektörlerin gelişmesi ile marka bir kent olması için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi; “Şehrimiz ve üyelerimiz ne istiyorlarsa ve nasıl bir dinamiği varsa hangi fuarda olmamız gerekiyorsa hangi konferansı düzenlememiz hangi eğitimi vermemiz gerekiyorsa onun için hiç durmadan çalışıyoruz. Şehrimizin iş hacmini geliştirmek ve ihracatının daha katma değerli olması için, Denizli’nin daha varlıklı bir il olabilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma bu konudaki yoğun çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

UZUNOĞLU: AMACIMIZ, DENİZLİ’NİN KAZANMASI

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu da E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı için tercih edilebilecek en doğru şehirlerden birisinin Denizli olduğuna dikkat çekti. Uzunoğlu, “Bu tarz konferanslar, şehri dinamikleştiriyor. E-ticaret ve e-ihracatla ilgili fikri olanlar, bunu nasıl yapacaklarıyla ilgili bugün burada bilgi alacaklar. İhracatçılar Birliği olarak amacımız, Denizli’nin kazanmasıdır. E-ticaret ve e-ihracatın gelecekte çok iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Önümüzdeki beş yıl içinde milyarca insanın bu işle uğraştığını göreceğiz” dedi.  

KATILIMCILAR, DTO’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Katılımcılar da bundan önceki konferanslarda böyle bir deneyim yaşamadıklarını ve sektörlerin bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu dile getirdiler; Denizli Ticaret Odası’na teşekkür ettiler.