Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan 3, 29 ve 30’uncu meslek komitesinde yer alan üyelerini ziyaret edip, işleri ve sektörleri ile ilgili istişarede bulundu. Aynı gün 9 ayrı işletmeye giden Başkan Erdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizle hiçbir zaman irtibatımızı kesmedik. Görüş alışverişinde bulunup, onların istek ve önerilerini not aldık, alıyoruz. Geleceğe dair planlarımızı da bu fikirlerin ışığında yapıyoruz. Bizim varlık sebebimiz olan üyelerimizin her daim yanında olmaya, sahada iş yerlerinde kendileri ile buluşup konuşmaya devam edeceğiz” dedi. 

Üye ziyaretlerini sürdüren DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a, DTO Yönetim Kurulu üyeleri Erol Kaya ile Mehmet Oğuzhan Şahan ve DTO Meclis üyeleri Halil İbrahim Satır, Metin Karaman ile Mutlu Başaran eşlik etti.

SEKTÖRLERİYLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ DİNLEDİ

Tek tek ziyaret ettiği Arter Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Burak Sönmez ile Küp Mimarlık sahibi Ömer Çelikkol, Yüksekmimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Ali Yüksek, Aybike Arslan Özbulak Hemdem Mimarlık ve İç Mimarlık’ın sahiplerinden Yüksek İç Mimar Rumeysa Keskin, Demirten Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Ferhat Demirten, Selçuk Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limitet Şirketi’nin sahipleri Samed Selçuk ile Tahsin Selçuk, Toker İnşaat’ın sahipleri DTO’da 3’üncü Meslek Komitesi Başkanı Selçuk Toker ile Hakkı Toker, Serpil Eski Gayrimenkul sahibi Serpil Eski, Mimarlık ve Dekorasyon Atölyesi sahibi Mimar İsmail Mutlu ve Başdurnalı Mimarlık İnşaat Taahhüt’te İzzet Başdurnalı ile ofislerinde görüşen Başkan Erdoğan, odalarıyla sektörlerine dair istek ve beklentilerini sorarak not aldırdı.

BAŞKAN ERDOĞAN: GÜZEL VE VERİMLİ SOHBETLERİMİZ OLDU

Ziyaretleriyle ilgili olarak bizzat sahada olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Erdoğan, “Üye ziyaretlerimizi, bu kez Denizli Ticaret Odamızın 3, 29 ve 30’uncu meslek komiteleriyle sürdürdük. Firmalarımızdan sektörleri ile işleri hakkında bilgi aldık. Odadaki hizmetlerimiz ile projelerimizi anlattık; karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İşletmecilerimiz ile güzel ve verimli sohbetler ettik. Değerli görüşleriyle ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.