Değerli TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz,

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu “İcra Komitesi” üyeleri seçimi 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır.

Buna ilişkin seçmen listeleri, seçime ilişkin diğer bilgiler 3 Ekim 2023 Salı günü TOBB tarafından yayınlanmış olup, Odamız ilan panosunda yer almaktadır.

İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları 11 Ekim – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamıza yapılacaktır.

Bilginize sunulur.

Değerli TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz,

TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu “İcra Komitesi” üyeleri seçimi 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır.

Bilginize sunulur.