Şehrimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Vali Ömer Faruk Coşkun ziyaret etti.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, DTO’ya iadeiziyarette bulundu. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Vali Coşkun’a binalarını gezdirerek hizmetleri ile projelerini anlattı. 21 binin üzerinde üyeye 7 gün 24 saat kesintisiz ve kaliteli hizmet verdiklerini vurguladı. Tek tek katları gezerek çalışmaları yerinde görüp inceleyen ve oda personeline kolaylıklar dileyen Vali Coşkun’u, başkanlık makamında Başkan Erdoğan ile DTO Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ziyaret sonrası “Valimizle, Denizli’miz ile sektörlerimizi istişare etme imkânı bulduk. Nezaketlerinden dolayı teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz. El birliğiyle, Denizli’miz için güzel işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

DENİZLİ VALİSİ SAYIN ÖMER FARUK COŞKUN, DENİZLİ TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ
DENİZLİ TİCARET ODASI HEYETİ, DENİZLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN AHMET ATAMAN’I ZİYARET ETTİ

İLGİ VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Erdoğan ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, beraberlerinde DTO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı üyeleri ile bir dizi ziyarette de bulundular. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Kâtip Üyesi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ü, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’ı ziyaret etti. Başkan Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak “Geçtiğimiz günlerde Denizli’ye atanan Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ataman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimize hoş geldiniz diyerek yeni görev yerinde başarılarının artarak sürmesini diledik. Ayrıca, ilgili sektörlerden üyelerimizin de yer aldığı geniş bir heyetle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ı, Milletvekilimiz Nilgün Ök’ü ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan’ı ziyaret ettik. Üyelerimizin beklenti ve önerilerinin yer aldığı bir dosya ile faaliyet raporumuzu takdim ettik. Milletvekilimize, üyelerimizin merkezi yönetimimizden beklentilerini de ilettik. Sektörlerimiz ile Denizli’mizdeki sosyoekonomik gelişmeleri istişare ettik. Üyelerimiz ve Denizli Ticaret Odamızla ilgili çalışmalarımızdaki olumlu yaklaşımı, ilgi ve desteklerinin yanı sıra misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Daha güçlü, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Denizli için var gücümüzle ve el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz; hep beraber çok daha iyi günler göreceğiz” dedi.

DENİZLİ TİCARET ODASI HEYETİ, DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN OSMAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

DTO BAŞKANI ERDOĞAN, KOMİTELERİNİN AYLIK TOPLANTILARINA KATILIYOR

BAŞKAN ERDOĞAN, MESLEK KOMİTELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO’nun 3, 29 ve 30’uncu Meslek Komitelerinin ortak aylık olağan toplantısına da katıldı. Komitelerin gündemlerinin yanı sıra DTO üyelerinden gelen talep ve öneriler ile sektörlerindeki gelişmeleri ele aldı ve bunlarla ilgili olarak neler yapabileceklerini görüşerek karara bağladı.