Denizli Ticaret Odası (DTO), düzenlediği festival, fuar ve konferanslarla yoğun bir haftayı geride bıraktı. Etkinliklerin yanı sıra olağan meclis toplantısını da yapan DTO, mecliste konuk olan Denizli milletvekili adaylarını ağırlayarak, gerçekleştirmeyi planladıkları işler ile hedeflerini açıklamalarına imkân tanıdı.     

BİLSEM’LERİ TANITTIK   

Denizli Ticaret Odası’nın Koordinatörlüğünde Nezihe Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi’nin ortağı olduğu “Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Programı” kapsamında Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tanıtım festivali gerçekleştirildi. DTO hizmet binası önündeki festivalde, Denizli’de faaliyet gösteren 5 bilim ve sanat merkezi stant açarak projelerini sergiledi. BİLSEM Tanıtım Festivali’ni ziyaret eden Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen Kartay, stantları gezip öğrenciler ile öğretmenlerinden projeleri hakkında ayrıntılı bilgi aldılar.

Etkinlikle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Paydaşımız, Milli Eğitim Müdürlüğü ile çok sayıda proje ürettik ve hayata geçirdik. Son olarak Bilsem Tanıtım Festivali ve Mesleki Eğitim Fuarı düzenledik. Gençlerimizin heyecanına ortak olup ufuklarını açmak istedik” dedi.

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI AĞIRLADIK

DTO, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını da ağırladı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, odayı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ebru Leman Kalkan’ı kabul etti. Yeniden aday olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin ile MHP Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, İyi Parti Milletvekili Adayı İbrahim Şenel ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayı Şeref Arpacı ise aylık olağan DTO Meclis Toplantısı’na konuk oldu. Milletvekili adayları, meclis üyelerine hitaben yaptıkları konuşmalarında, seçilmeleri halinde gerçekleştirmeyi planladıkları işler, projeler ile hedeflerini anlattılar.

Başkan Erdoğan ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, ortak payda olan Denizli için hizmet vermek için yola çıkan milletvekili adaylarına bilgilendirmeleri dolayısıyla teşekkür edip, başarılar dilediler.