Denizli Valiliği İl Müftülüğü’nden alınan yazıda; Günümüzde değerlerimizin kaybolmaya yüz tutması, fertlerin ahlaki ve toplumsal davranışlarını olumsuz etkileyen faktörlerin çoğalması ve son yıllarda boşanmaların ve kadına yönelik şiddetlerin artması dolayısıyla Denizli İl Müftülüğü olarak “Huzurlu Toplum, Ancak Aile Huzuruyla Kurulur” sloganıyla projeler gerçekleştirmekteyiz.

Aile birliğini korumaya, aile içinde sağlıklı iletişimi sağlamaya, aile bireylerinin birlikte yaşayabilme sorumluluğunu geliştirmeye yönelik eğitimler ve seminerler yapmak amacıyla yıllardır sizlerin üyesi olan fabrikalara yönelik gerçekleştirdiğimiz ve Ankara’ da “40. İl Müftüleri İstişare Toplantısında 81 İl Müftüsüne de tanıtımının yapılacağı örnek proje olarak seçilen ve pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz “İlmek İlmek Aileme” adlı projeyi tekrar uygulamak için eylem planı İl Müftülük tarafından hazırlandığı belirtilmektedir.

Bu bağlamda projeye katılmak isteyen üyelerimizin iş yerleri ile ilgili bilgilerin 15.12.2021 tarihine kadar [email protected] adresine e posta yoluyla başvuru yapabileceklerini değinmektedirler.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.