Sayın Üyemiz,

Odamız ve Huma Akademi işbirliği ile 26-29 Nisan 2021 tarihleri arasında Ticari Drone Pilotu eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda sunulmuştur.

Tarih: 26-27-28-29 Nisan 2021

Saatler: 10:00-18:00

Spot içerik (Özet):“Drone” yarattığı katma değerle iş hayatında kalıcı bir teknoloji olduğunu ispatladı. Bu araçlar ile erken tanışmak, hem kurumsal hem de bireysel rekabette avantaj sağlıyor. HUMA’nınkuruluş hedeflerinin başında Türkiye’de insansız araçlar sektöründe eğitimli insan kaynağının yaratılması ve desteklenmesi, gelişmiş ülkeler ile aramızdaki farkın kapatılması geliyor.

Sunuş: “Drone”ların ticari yeteneklerini gerçekçi olarak değerlendirebilmek için bu araçları yakından tanımak ve anlamak gerekiyor. Öncelikle, “İnsansız Hava Aracı” tanımındaki “insansız” kelimesi yanıltıcı. Her teknolojide olduğu gibi İHA’larda da temel unsur insan. “Drone” sektöründe şimdiden hızlı ve sürekli büyüyen bir insan kaynağı ihtiyacı oluştu. Teknolojiye erken hâkim olanlar, bu rekabette hızla önemli avantaj sağlıyorlar.

Hedef Kitle:Drone”lar inşaattan tarıma, enerjiden telekomünikasyona, madencilikten lojistiğe, fotoğrafçılıktan filmciliğe hemen her büyük sektörde etkin kullanım alanları buldular.

Eğitim İçeriği:Amacımız “drone pilotu” değil, “drone” ile katma değer üreten insan kaynağı yetiştirmek. Bu yüzden eğitimlerimize katılanlarla “drone”un nerelerde verimli olduğunu paylaşıyor, iş hayatlarında ve kariyerlerinde nasıl kullanacaklarına dikkat çekiyoruz. Eğitimlerimizde havacılıktan meteorolojiye, “drone”ların mekatronik ve kumanda sistemlerinin detaylarına kadar tüm SHGM müfredatını kapsayan teorik bilgiler bulunuyor. Bu bilgilerin ötesinde en kapsamlı ticari uygulamalar, örnekleri ile paylaşılıyor. Piyasadaki son model “drone”lar ve sensörler, bunlarla yapılan işler, “drone” tipleri ve hangi ortamlarda hangilerinin avantaj sağladığı gibi pratik bilgilere de yer veriliyor.

  • Teorik Eğitimler
  • Simülasyon Eğitimi
  • Pratik Uçuş Eğitimi
  • İHA’ların Ticari Kullanımına Yönelik Sunumlar

Eğitim Ücreti: İHA1:1.000 TL (KDV dahil)

(Üyelerimize yüzde 20 indirim uygulanacaktır. İHA1: 800 TL KDV dahil)

 Azami Kalkış Ağırlığı 4 kg (dahil) – 25 kg aralığında olan İHA’lar.

(4 gün-26-27-28-29 Nisan 2021)

Eğitim Ücreti: İHA0: 600 TL (KDV dahil)

(Üyelerimize yüzde 20 indirim uygulanacaktır.İHA0: 480 TL KDV dahil)

Azami Kalkış Ağırlığı 500 gr (dahil) – 4 kg aralığında olan İHA’lar

(2 gün- 26-27 Nisan 2021)

Katılım Belgesi: Kursiyerler eğitim sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) onaylı İHA Ticari Pilot Lisansının yanı sıra Katılım ve Temel Radyo Haberleşme belgesi alacaktır. Bu ehliyet ile, SHGM sistemindeki pilot kaydı ile uçuş izinleri alabilir, ticari uçuş faaliyetlerinde bulunulabilir.

Ehliyet ofset baskı olup resmi makamlarca geçerlidir ve süresiz geçerliliği vardır.

Ayrıca Türkiye’de bir ilk olan 140 sayfa Ticari Drone Pilot Lisansı Eğitim Kitabı kursiyerlerimize hediye olarak sunulacaktır.

Kayıt için lütfen Ulaşınız: 0 533 973 48 62