Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda;

Pakistan Başbakanı Imran Han’ın 3-4 Ocak 2019 tarihlerinde ülkemizi ziyareti sırasında Türfciye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) 6. Toplantı sı’nın 2019 yılı İçinde İslamabad’da düzenlenmesi için hazırlıklara başlandığı bildirilmektedir.

Belirtilen çerçevede Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu’nda (OÇG)” gündeme getirilmesi gereken hususlar ve ele alınabilecek işbirliği konularına ilişkin Birliğimiz görüş ve talepleri sorulmaktadır.

Bilgilerinizi, konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını ve konuya ilişkin üyeleriniz görüşleri ile birlikte Odanız/Borsanız tespit, görüş ve önerilerinin, Ticaret Bakanlığımıza iletilmek üzere, 7 Şubat 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odalar Birliği’ne e-posta yoluyla ([email protected]) iletilmesini gerekmektedir. denilmektedir.